Ontspannen en Genieten in de Brabantse gezelligheid

Maand: mei 2023

Mei 2023: Sleuteloverdracht en Verhuizing

Op 1 mei 2023 hebben we de sleutels gekregen van de Houtgoorstraat. We zijn meteen begonnen met het aanleggen van de Zonnepanelen op het dak van de schuur. De installateurs waren al vóór 9 uur aanwezig en in de loop van de dag konden we al beginnen met stroom opwekken. Dit was onze eerste verduurzaming van ons nieuwe huis.

In de week van 1 mei zijn we allemaal begonnen met schilderen van de binnenkant. Vader Leo hielp met alle plezier de woonkamer van grijs naar wit te verven. En de kinderen, Robby, Bram en Davey hebben ieder hun eigen kamer een kleur gegeven. Van wit, naar blauw en zelfs zwart met appelgroen. Zo kreeg iedere kamer zijn eigen persoonlijke tint.

6 mei begon de grote verhuizing. Met de hulp van alle broers, zussen, vader, oom en kennissen hebben we met man en macht de Dennenlaan leeg gekregen. Het was een enerverende en vermoeiende dag. Maar wat blij waren we met al die hulp. Ook hier wil ik iedereen nogmaals bedanken voor alle inzet en hulp.

Ik benoem al tijden dat we op die dag geland zijn op “Ons droomhuis op het platteland”

Frank en Marga

Verhuizing naar de Houtgoorstraat

Op 6 mei vond de “grote”verhuizing plaats van de Dennenlaan in Dorst naar Chaam. Met  behulp van 2 aanhangwagens van Ad Ballon, een vrachtwagentje en meerdere auto’s  zijn alle spullen op de Houtgoorstraat gekomen. 

Echter niet alles omdat 1 van de aanhangers blijkbaar niet helemaal goed dicht zat werden we op een gegeven moment gebeld door Sven die melde dat Ad Ballon was gebeld omdat er spullen op de weg lagen in Dorst. Deze zijn keurig door ons opgehaald en aan het eind van de dag was het oude huis “bijna” helemaal leeg.

Ook hier nog een extra bedankje voor alle hulp die we van iedereen hebben gekregen.

© 2024 Hoeve Houtgoor

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑